Herra Hakkaraisen talo

Herra Hakkaraisen talo sijaitsee vain viidenkymmenen metrin päässä Vammalan Seurahuoneelta. Talossa astut sisään Mauri Kunnaksen Kuningas Artturin Ritarien tarinoiden maailmaan, Kaikkien Aikojen Avaruuteen sekä Koiramäen Kaupunkimiljööseen. Leikkimään pääset myös Herra Hakkaraisen omaan kotiin, mistä voit lähteä seikkailulle majakkaan ja kummitustaloon. Kesäkaudella takapihalla avoinna Herra Hakkaraisen hurjan hauska autopiha, missä voit polkuautoilla Tassulaa muistuttavassa kaupungissa. Herra Hakkaraisen talo on mainio paikka lapsiperheille ja lapsenmielisille. Talossa sijaitsee myös atkamuistomyymälä.

Marttilankatu 10 38200 Sastamala

(03) 511 2179

www.herrahakkaraisentalo.net

info@herrahakkaraisentalo.net

Vaparetket

Vaparetket tarjoaa sinulle ja kumppaneillesi kalastusta Vammalan seudun vesistöissä. Kanssamme onnistuvat kaikki vapavälinein tapahtuvat kalastusmuodot niin veneestä kuin rannalta. Tarvittaessa tulemme myös luoksesi. Järjestämme myös isomman tapahtuman vaikka yrityksesi tarpeisiin "kaikilla mausteilla". Tervetuloa viihtymään Vaparetkille. Kireitä Siimoja !

Sastamalan kirkontie 111, 38210 SASTAMALA

Mikko Ollila Puh. 0400-797 745 Sähköpostit: mikko.ollila@kopteri.net

www.vaparetket.fi

Anneli Keinonen Oy

Anneli Keinonen Oy on tunnettu designista sekä korkealaatuisista suomalaisista vaatteista ja painokuvista. Ateljeemyymälä sijaitsee kauniisti entisöidyssä ja historiallisesti arvokkaassa Keikyän entisessä meijerissä Kokemäenjoen varrella. Ateljeessa koet elämyksen suomalaisen käsityön maailmasta, historiasta ja nykypäivästä. Kauniit vaatteet ja sisustustuotteet ovat juuri Sinulle. Voit tehdä ihania, laadukkaita ja yksilöllisiä ostoksia historiallisessa ympäristössä. Lämpimästi tervetuloa meidän vieraaksemme.

Anneli Keinonen Oy / Ltd Kulmakatu 2 Keikyä FIN-32730 Sastamala Tel. +358 3 513 1003 fax +358 3 513 1007 http://www.annelikeinonen.fihttp://www.facebook.com/annelikeinonen

I N S P I R A T I O N A L H A N D – C R A F T E D D E S I G N S