HMB Jimi Hendrix tribuutti

Kategoria
Tulevat tapahtumat
Päivä
2019-04-13 22:00 - 2019-04-14 04:00

Showtime klo 22, liput 10 euroa.

Jimi Henrixin musiikkia soittava Hamid Moeini Band on palannut keikkarintamalle pitkän hiljaiselon jälkeen. 
HMB jäi tauolle vuonna 2008 laulaja/kitaristi Moeinin aloitettua Herra Ylppö & Ihmiset bändin kitaristina.
2000-luvulla HMB keikkaili ahkerasti ja esiintyi mm. Pori Jazzeilla, RMJ:ssä, Blue Sea Film Festivaleilla ja Sodankylän elokuvajuhlilla. Bändi saavutti maineen sielukkaana ja timminä Henrixin perinnön tulkitsijana.

HMB on pitkänlinjan muusikoista koostuva trio: Hamid Moeini - laulu/kitara, Tarmo Lehtonen - Basso ja Zoltan Karpati- Rummut.

Hamid Moeini on tunnettu miehenä, joka taltuttaa sähkökitarallaan Henrixin vaikeimmatkin soolot. Puoliksi iranilaistaustainen Moeini on intohimoinen Henrix-fani ja omistautunut kitaransoitolle täysipäiväisesti, muusikkouden lisäksi musiikkiterapeuttina ja kitaransoitonopettajana. Hänet tunnetaan ehkä parhaiten Herra Ylpön kitaristina.

Basisti Tarmo Lehtonen on soittanut HMB:n ohella mm. Tapani Kansan ja Meiju Suvaksen bändeissä, Jukka Syrenius Bandissa, Elonkorjuussa, Love Messengerissä ja monissa muissa kokoonpanoissa.
Unkarilaissyntyinen Zoltan Karpati on tehnyt pitkän uran rumpalina ja soittanut noin viidessäkymmenessä eri bändissä, kuten Seppo Tynin, Ted Carsonin bändissä Pori Jazzeilla, Conjunto Cafessa, Jukka Syrenius Bandissa, Elonkorjuussa ja Paul Simon Projectissa.

Hamid Moeini Bandin keikkaohjelmisto sisältää Henrixin uran läpileikkauksen Purple Hazesta Band of Gypsies-tuotantoon.

 
 

Kaikki päivät

  • Alkaen 2019-04-13 22:00 päättyen 2019-04-14 04:00