Järjestä onnistunut kokous

Kokous

KABINETTI Ravintolasalin ääressä oleva Kabinetti tarjoaa oivat kokoustilat vaikka 40 hengen porukalle. Kokouksen pitäminen sujuu mukavasti vaikka lounaan ohessa. Kokousvieraiden käytössä on perinteinen av-välineistö, WLAN, sekä tilauksesta videotykki ja kannettava tietokone. Tarjoilemme aamu- ja iltapäiväkahvit sujuvasti kokoustilaan. Kahvien yhteyteen voitte valita suolaisen tai makean kahvileivän. KYSY TARJOUSTA!

Kabinetti2alkup. offen WEB Kabinetti3alkup. geschlossen WEB

 

SAUNAKABINETTI Saunan yhteydessä oleva saunakabinetti sopii hyvin 20 hengen porukalle illanistumiseen tai kokoukseen. Tilassa perinteinen av-välineistö, WLAN, sekä tilauksesta videotykki ja kannettava tietokone. Kokouksen päätteeksi saunan lauteilla on mukava rentoutua. Kylmät juotavat löytyvät kabinetin omasta jääkaapista. KYSY TARJOUSTA!

Saunakab.3 WEB

 

KOKOUSTILA Hotellin neljännessä kerroksessa sijaitseva kokoustila tarjoaa mahdollisuuden vaikka 30 hengen kokousryhmälle. Kokousvieraiden käytössä on perinteinen av-välineistö, WLAN, sekä tilauksesta videotykki ja kannettava tietokone. Tarjoilemme aamu- ja iltapäiväkahvit sujuvasti kokoustilaan. Kahvien yhteyteen voitte valita suolaisen tai makean kahvileivän. KYSY TARJOUSTA!

Konferenzraum WEB Kokoustila WEB

KALLEN KABINETTI Kokoustila sopii hyvin 12 hengen ryhmälle kokoukseen tai palaveriin. Tilassa perinteinen av-välineistö, WLAN, sekä tilauksesta videotykki ja kannettava tietokone. KYSY TARJOUSTA!