headeri
logo

Vammalan Seurahuone

Vammalan Seurahuone
Puhelin: 03  51 941
FAX: 03 - 51 947 26 Osoite: Puistokatu 4
38200 Sastamala | Finland info@vammalanseurahuone.fi
www.vammalanseurahuone.fi

Tervetuloa Hotelli Vammalan Seurahuoneelle!

julkisisvu

Sastamalan sydämessä sijaitseva Vammalan Seurahuone tarjoaa vieraidensa käyttöön majoitusta, herkullista ruokaa ja iltaviihdettä. 21 tilavaa hotellihuonetta langattomalla internet-yhteydellä sopivat mainiosti niin liike- kuin vapaa-ajanmatkustajalle.

A la Carte -lista tarjoaa herkullisia annoksia monipuolisesti. Myös perheen pienimmät ovat huomioitu listalla. Arkisin ravintolassa on tarjolla herkullinen buffet-lounas. Ravintolassa järjestyy myös isommat juhlat tilauksesta.

Vammalan Seurahuone tarjoaa yrityksellesi toimivan ja yksilöllisesti palvelevan kokouspaikan. Seurahuone on käytettävissänne paitsi sujuvan kokouksen pitoon, myös oivallisesti rentouttaviin hetkiin kokouksen jälkeen esimerkiksi saunoen ja ruokaillen herkullisen aterian. Kokoustilat koostuvat kabinetista, saunakabinetista ja kokoushuoneesta.

Kun tanssijalkaa alkaa kutittamaan Vammalan Seurahuone on mitä mainion paikka. Joka lauantai elävää musiikkia tanssiravintolassamme. Yökerho tarjoaa hieman menevämpiä biitejä. Pub Dublinissa on mukava rentoutua ja nauttia aidosta irkkutunnelmasta. Olet sydämellisesti tervetullut Vammalan Seurahuoneelle!

Tampereelta 45 min.
Porista 60 min.
Turusta 70 min.
Helsingistä 120 min.

Silta 5x5 cm kuva Seurahuone kuva Hannu Moilanen WEB Sastamala - Vammala Vammalan Seurahuone 2 kuva Hannu Moilanen WEBTori 5x5 cm kuva Seurahuone kuva Hannu Moilanen WEB

Päivän Lounas

Torstai:
18.10. TORSTAI klo 11-14

RUNSAS SALAATTIBUFFET, CRISPYKALAA ja REMOULADEA (M,L), MUSTAMAKKARAA (M,L) ja MUUSIA (L,G), MARJARAHKAA (L,G)  9,20€Hyvää ruokahalua!

Viikon lounaslista >>>

Tapahtumat

Night-Seke avoinna perjantaisin ja lauantaisin klo 24-04, vapaa pääsy!

Ravintola avoinna arkisin klo 6.30-22 ja lauantaisin klo 16-05.

Sunnuntaisin tilauksesta buffet ryhmille min30 hlöä, kysy tarjousta.

 

la 20. 10. Ysäribileet by dj Pasi, liput 5 euroa

Lue lisää...

Tarjoukset

Päiväkokouspaketti alk. 19€/hlö

Golf-paketti.
Lakesiden golfpaketti Sastamalassa

Herra Hakkarainen Majoituspaketti

Lue lisää >>>